Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...

video

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης μας έκαναν «Ιστορία Τέχνης» και γνωρίστηκαν με κινήματα ζωγραφικής, όπως ο «Συμβολισμός», ο «Ρεαλισμός», ο «Ιμπρεσσιονισμός» και ο «Εξπρεσσιονισμός». Μετά από την επίσκεψή τους στην Εθνική Πινακοθήκη και με τα καινούρια ερεθίσματα που αποκόμισαν, δημιούργησαν με  την καθοδήγηση της κ. Ρένας Πατμανίδη τη δική τους σύνθεση πινάκων, εμπνευσμένη από τα παραπάνω κινήματα, με πολύ κέφι και ομαδικότητα!

                                                                                                         Μπράβο σας παιδιά!!!

5 σχόλια:

lampros lampinos είπε...

πανέμορφα... και ωραία τα λουλούδια κάτω, με έντονο κόκκινο!!!
Τέλεια
Μπράβο στα παιδιά!!!
Μπράβο στην κυρία τους!!!

Θαυμάσιο το βιντεάκι!!
Μπράβο και στον κύριό τους!!!

Χαρά Θ. είπε...

ΣΑΣ περιμένω απο το σπίτι,έχω κέρασμα!

Σοφία Κουτσιά είπε...

Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία!

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ είπε...

Πραγματικά, χάρηκα όλα τα παιδιά! Συγχαρητήρια και στη συνάδελφο που τα παρακίνησε! Η σύνθεση με τα κόκκινα λουλούδια είναι εκπληκτική!
Αντώνης

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ είπε...

Αγαπημένη φίλη, Χαρά!
Θέλω να σ' ευχαριστήσω κι από εδώ για την τιμή που μου έκανες και μου χάρισες βραβείο! Ήδη περιλαμβάνεται στην ειδική κατηγορία του ιστολογίου 'ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ", με θέμα "ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ".
Σ' ευχαριστώ θερμά!
Αντώνης

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»! Το ιστολόγιο ενημερώνεται με πολλή αγάπη και σεβασμό για τους μικρούς μας φίλους. Κάθε σελίδα του συμπληρώνεται με μεράκι, όπως ένα παιδικό βιβλίο, για να είναι καλαίσθητο κι ευχάριστο στα μάτια τους. Σας ευχαριστούμε που ομορφαίνετε την παρέα μας και μας δείχνετε την αγάπη σας με τα ευγενικά και ενθαρρυντικά σας σχόλια!