Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

"FATHER"/ "ΠΑΤΕΡΑΣ"

Τα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ», με την ευκαιρία της Γιορτής του Πατέρα, δημοσιεύουν ένα πολύ γλυκό βίντεο κινουμένων σχεδίων, αφιερωμένο σε όλους τους μπαμπάδες. Στα μάτια των παιδιών τους φαντάζουν δυνατοί, με άτρωτο χαρακτήρα, είναι οι ήρωές τους και είναι πάντα εκεί, δίπλα τους, για να καθησυχάζουν την οικογένειά τους στα δύσκολα και να την προστατεύουν!


Δείτε πόσο τρυφερές μπορεί να είναι κάποιες εικόνες, ώστε να μπορούν να μας κάνουν να δακρύσουμε...


1 σχόλιο:

 1. Πόσο, μα πόσο συγκινητικό βίντεο! Βλέποντάς το, ένιωσα ποικίλα συναισθήματα να εναλλάσσονται...

  Ακούγοντας τους διάφορους ήχους της έντονης κακοκαιρίας στην πόλη, ένιωσα την αγωνία και το φόβο να με κυριεύουν... Το ένα μανίκι-χέρι του μπαμπά κρατιόταν με κόπο γερά στο σχοινί, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για ν’ αντέξει, να μην «σπάσει», να μη χαθεί και παρασυρθεί με τα υπόλοιπα ρούχα-ανθρώπους, που στροβιλίζονταν από τον άνεμο και έφευγαν από δω κι από κει... Και το άλλο, συνέχιζε να σφιχταγκαλιάζει τη μέση-σώμα και «πάλευε» όσο μπορούσε, για να μην αφεθεί στο έλεος της καταστροφής…

  Κι όταν ο καιρός ηρέμησε πραγματικά και βγήκε ξανά ο ήλιος, η γαλήνη επικράτησε, παρά την έντονη ταλαιπωρία, τα μανίκια-χέρια άνοιξαν διάπλατα, κάνοντάς με να νιώσω ανακούφιση, ηρεμία, χαρά… Κι έφεραν στο φως και πάλι όλη την οικογένεια… Την είχαν κρατήσει πολύ βαθιά, στο μέρος της καρδιάς και την προστάτευαν, όσο έπρεπε, όσο χρειάστηκε… Δειλά δειλά εμφανίστηκε η μαμά, κοντοστάθηκε κι όταν όλα ήταν καλά και σίγουρα, ξεπρόβαλαν και τα παιδιά, ένα ένα … Όλοι ήταν ανέπαφοι, σώοι και αβλαβείς… Και ο πατέρας ήταν σαν τους έλεγε: «Μην ανησυχείτε πια… Μια μπόρα ήταν και πέρασε…»

  Μέσα σε λίγα λεπτά το βίντεο μάς πέρασε τόσα μηνύματα για την έννοια του σωστού πατέρα! Παρά τα προβλήματα, τις αντιξοότητες, τις «μπόρες» που μπορεί να έρθουν σε μια οικογένεια, εκείνος προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και βρίσκεται πάντα εκεί… Είναι ένας βράχος προστασίας, στοργής, κατανόησης και αγάπης...

  «Χρόνια Πολλά» σε όλους τους μπαμπάδες! Να κρατάτε γερά… Να χαίρεστε καθημερινά αυτούς που αγαπάτε, τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές της ζωής σας!

  «Χρόνια Πολλά» αγαπημένε μου μπαμπά! Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα πρόσφερες σε μένα και τ’ αδέλφια μου, προσπαθώντας πάντα να μην μας λείψει τίποτα, παρά τα δύσκολα χρόνια! Ανυπομονώ να κατέβω στην Κρήτη για να σε δω… Θέλω να είσαι πάντα καλά και να καμαρώνεις τα παιδιά και τα εγγόνια σου!

  «Χρόνια Πολλά» και σε σένα, Αντώνη μου! Που λατρεύεις την οικογένειά σου, στηρίζεις το παιδί μας στις επιλογές του και είσαι πάντα κοντά του, όποτε σε χρειαστεί! Σ’ ευχαριστώ που ομορφαίνεις τη ζωή μας και της δίνεις νόημα και παρακαλώ τον Θεό να σ’ έχει πάντα γερό κι ευτυχισμένο δίπλα μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»! Το ιστολόγιο ενημερώνεται με πολλή αγάπη και σεβασμό στους μικρούς μας φίλους. Κάθε σελίδα του συμπληρώνεται με μεράκι, όπως ένα παιδικό βιβλίο, φροντίζοντας ώστε να είναι καλαίσθητο κι ευχάριστο στα μάτια τους. Σας ευχαριστούμε που ομορφαίνετε την παρέα μας και μας δείχνετε την αγάπη σας με τα ευγενικά και ενθαρρυντικά σας σχόλια!